Avís legal

STUDI7, és una societat inscrita al Registre Mercantil de Tarragona amb:

Adreça: C/Girona, nº7
Codi Postal: 43800
Població: Valls (Tarragona)
NIF: Z-47767587
Telèfon: +34 630 407 226
E-mail: info {at} studi7.com

Condicions generals d’ús:

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web. Això implica que la utilitzarà segons el present avís legal i les condicions particulars d’alguns serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o les bones costums. La utilització d’aquesta pàgina web suposa la acceptació d’aquest avís legal. STUDI7 es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, per l’ús correcte d’aquesta pàgina web, es recomana visitar periòdicament aquesta secció.

Propietat intel·lectual industrial

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

STUDI7 es reserva el dret a modificar, actualitzar o eliminar qualsevol contingut d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

Limitació de la responsabilitat

La informació continguda en aquesta pàgina web pot no ser correcta, encara que STUDI7 hagi fet el possible per mantenir la seva exactitud i actualització. En conseqüència, STUDI7 no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seu ús, ni de l’ús dels seus continguts. STUDI7 no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys als sistemes informàtics de l’usuari.